Skal vi hjælpe dig med at finde det billigste boliglån online?

Har du behov for et billigt lån til bolig? Så er du kommer til det rette sted! Lad os hjælpe dig på vej mod det rigtige boliglån for dig. Udfyld vores ansøgningsformular her på siden, og lad os vurdere, hvad vi kan gøre for dig.

Hvad er et boliglån?

Når vi danskere skal købe ny bolig, vælger langt de fleste at finansiere boligkøbet med et realkreditlån. Et realkreditlån er i typisk den billigste løsning, fordi renten for denne type lån er lav i forhold til andre lån. Det skyldes at sikkerheden på et realkreditlån er højere end hos andre lånetyper. Til gengæld dækker et realkreditlån kun optil 80% af boligens handelspris, hvorfor der kan være behov for at optage et boliglån uden sikkerhed til at dække den resterende finansiering. Derfor kaldes et boliglån i denne sammenhæng også ofte for en ’restfinansiering’ eller ’efterfinansiering’.

Termen ‘boliglån’ bruges ofte som den samlede betegnelse for lånetyper, der optages i forbindelse med en boligkøb. I denne sammenhæng henviser brugen af ’boliglån’ dog til denne restfinansiering – altså de resterende 20% af boligens handelsværdi, som realkreditlånet ikke dækker.

Finansiering af drømmebolig med et hurtigt boliglån på nettet

Vi får ofte spørgsmålet: Hvor meget kan jeg låne til hus? Til et meget konkret spørgsmål som dette, følger dog et forholdsvist relativt svar. Dine lånemuligheder afhænger nemlig af din økonomiske situation. I modsætning til langt de fleste pengeinstitutter, vurderer vi til gengæld ikke din økonomiske situation på baggrund af din fortid. Vi behandler derimod din ansøgning om et boliglån hos os ud fra din økonomiske situation fremadrette – hvordan ser din økonomiske situation ud nu og i fremtiden? Har du gæld eller har du tidligere haft økonomiske problemer, er det derfor ingen hindring i forhold til at optage et boliglån gennem Lånemægleren.dk. Vi vurderer, hvordan dine betalingsmuligheder ser ud nu og fremadrettet. Ser din nuværende og fremtidige økonomi således fornuftig ud, er der rigtig gode chancer for at blive godkendt til en boliglån hos vores samarbejdspartnere, selvom du har øvrig gæld, står registret i RKI eller har haft andre økonomiske udfordringer tidligere.

Beregn boliglån med vores boliglån beregner her

Hvis du ønsker at få et estimeret bud på, hvordan din finansiering af bolig kan se ud med et boliglån fra Lånemægleren.dk, har du allerede nu mulighed for selv at beregne huslån her på siden. Benyt dig af vores boliglån beregner øverst på denne side og beregn boliglån hurtigt, nemt og helt gratis.

Beregn boliglån online: Flyt den øverste variabel hen på det ønskede lånebeløb. Flyt herefter den nederste variabel hen på den ønskede afdragsperiode – så får et estimeret bud på, hvordan en finansiering af boliglån kunne se ud for dig.

Lad os hjælpe dig med at finde det billigste boliglån online!

Få kompetent vejledning fra vores dygtige medarbejdere, der har stor erfaring med at forhandle de bedste online boliglån hjem til vores kunder. Når vi har modtaget din ansøgning om lån til hus, kontakter vi en række af vores banker og samarbejdspartnere for at sikre dig den bedste løsning på en finansiering af boliglån med de bedste vilkår. Renten for et normalt boliglån, som vi kan hente hjem til dig gennem vores banker og samarbejdspartnere, kan variere med helt op til 8%. Renten på et boliglån her på siden ligger nemlig typisk mellem 4% og 12%. Det er derfor en kæmpe fordel, at du ved at ansøge om boliglån her på siden får mulighed for at være mellem flere forskellige finansieringsløsninger, når vi indhenter tilbud fra flere af vores banker og samarbejdspartnere.

Hvis du ansøger om et billigt boliglån gennem os, har vi mulighed for at skræddersy et personligt, individuelt boliglån uden sikkerhed til dig, så du får præcis det, du efterspørger, i forhold til lånebeløb og tilbagebetalingstid. På den måde kan du vælge det billigste boliglån med gode betingelser, der passer bedst til finansieringen af din drømmebolig.