Hvor mye vil du låne?

LÅNEBELØP:

-
+

LENGDE PÅ NEDBETALING:

-
+
 • Terminbeløp:2083 kr
 • Rente:291 kr
 • Månedsbetaling:2374 kr

Representativt låneeksempel: eff.rente 17,89%, 65.000 o/5 år, etabl.geb. 900, totalt 96.030.

 • slide-1

  Forbrugslån fra 6,99% nom. rente - op til kr. 500.000!

  Lån til hvad du vil!

 • slide-2

  Frihed - til at gøre, det du
  selv vil


  Du vælger selv, hvad
  pengene skal bruges til!

1

Søg nu

Det tager kun 2 minutter at udfylde vores ansøgning om lån uden sikkerhed.

Søg nu
2

Behandling

Vi behandler din ansøgning med det samme og giver dig tilbagemelding inden for 15 minutter.

Behandling
3

Penge på konto

Pengene udbetales direkte til din bankkonto uden nogen forsinkende mellemled.

Penge på konto

Få et billigt forbrugslån i dag – ansøg nu!

Lånemægleren hjælper dig med at finde vej gennem lånejunglen, når du er på udkig efter billige forbrugslån. Når vi behandler din ansøgning om forbrugslån, kontakter vi flere af vores samarbejdspartnere for at sikre os, at vi finder den låneudbyder med de bedste betingelser til dig. Når du har udfyldt din ansøgning her på siden, ordner vores kompetente medarbejdere resten for dig. De hjælper dig igennem hele processen, og står altid til rådighed, hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp til at udfylde ansøgningsskemaet.

Hvad koster et forbrugslån og hvordan finder jeg nemmest det bedste tilbud?

Hos Lånemægleren gør vi det nemt for dig at finde de bedste tilbud på forbrugslån. Udfyld vores enkle ansøgning om forbrugslån uden sikkerhed og lad os gøre arbejdet for dig. Vi kontakter vores samarbejdspartnere, og beder dem udarbejde et tilbud på baggrund af de oplysninger, du har givet os i dig ansøgning. På den måde kan du nemt optage et forbrugslån hurtigt, uden at skulle bekymre dig om besværlige og langtrukne ansøgningsprocessor. Vi behandler naturligvis dine oplysninger med 100% fortrolighed.

Vores samarbejdspartnere udarbejder individuelle tilbud til dig baseret på dine personlige data vedrørende økonomi og betalingsevne: indtægter og udgifter. Det er derfor vigtigt, at du eksempelvis oplyser os om det, hvis du skal bruge forbrugslånet til afbetaling af anden gæld, da dette skal tages med i den individuelle vurdering.

Der er ganske få krav, der skal opfyldes for at kunne tage et forbrugslån. Et forbrugslån er nemlig ikke øremærket, hvilket vil sige, at der er ingen krav til, hvad pengene skal bruges til. Når du ansøger om et forbrugslån hos Lånemægleren.dk, stilles der derfor ikke krav til, at du oplyser os om, hvad pengene skal bruge til. Vi er her blot for at gøre det nemmere for dig, at finde det billigste forbrugslån hos den lånegiver, der er villig til at give dig de bedste betingelser, når du har brug for det.

Brug vores låneberegner for at se, hvad et forbrugslån koster

Er du interesseret i at øge mulighederne for at få det bedst mulige tilbud på et forbrugslån, har du mulighed for at søge med en medansøger, der bliver medansvarlig for lånet. Hvad et forbrugslån koster afhænger selvsagt af, hvor meget du ønsker at låne og hvor hurtigt, du ønsker at afdrage på forbrugslånet.

På vores forbrugslånsberegner øverst på denne side har du mulighed for at få et estimeret bud på, hvordan en månedlig finansieringsløsning kunne se ud. Sæt den øverste barre på det ønskede lånebeløb – mellem 5000 kr. og 500.000 kr. – og træk den nederste barre hen på den ønskede afdragsperiode for at se den estimerede månedlige betaling.

Hvor hurtigt kan jeg have pengene?

Hos Lånemægleren ved vi, at vores kunder ofte har brug for at låne penge hurtigt, når de ansøger om en forbrugslån online. Derfor behandler vi din ansøgning så snart, den er i vores hænder, så du kan få dit forbrugslån hurtigt.

Lånemægleren består af en række professionelle, kompetente medarbejdere, der sidder klar til at hjælpe dig. Inden for vores samarbejdspartneres normale åbningstider bestræber vi os på at behandle din ansøgning inden for en time – ofte hurtigere.

Godkendes din ansøgning af bankerne, og ønsker du at takke ja til et af deres tilbud, skal lånepapirerne naturligvis underskrives af begge parter. Dette kan i størstedelen af tilfældene lade sig gøre via. dit NemID. Når låneaftalen er underskrevet, udbetales forbrugslånet typisk direkte til din bankkonto inden for ganske få timer afhængig af tidspunktet for ansøgningen.

Det skal du vide om forbrugslån, når du ansøger hos Lånemægleren.dk:

1. Alle vores tilbud er uforpligtende, hvilket vil sige, at du ikke er forpligtet til at benytte dig af nogen af de tilbud, som vi henter hjem til dig.

2. Alle kan i princippet få et forbrugslån, hvis vores samarbejdspartnere godkender ansøgningen baseret på økonomi og betalingsevne, dvs. indkomst, gæld, job og lignende forhold.

3. Vi formidler billige forbrugslån uden sikkerhed, hvilket vil sige, at du ikke skal stille med en garanti for at låne.

4. Der er større chance for, at du hurtigt bliver godkendt til et forbrugslån, hvis du har en medansøger, der sammen med dig hæfter for lånet.