Ansøg om kviklån i dag og få svar med det samme!

Har du brug for at låne penge hurtigt og nemt? Så kan et kviklån være løsningen for dig. Med et kviklån har du mulighed for at optage et lån uden sikkerhed, så du hurtigt kan finansiere dine behov og mangler uden at skulle bekymre dig om at skulle stille garanti for lånet. Du hæfter altså ikke med dine øvrige ejendele, når du tager et kviklån uden sikkerhed.

Som navnet ’kviklån’ antyder, er der tale om hurtige penge. Der er derfor oftest også tale om et mindre lånebeløb, når det drejer sig om hurtige lån som kviklån. Et typisk kviklån forlyder sig på en mindre sum på få tusinde kroner, som man som forbruger pludselig kan komme til mangle nu og her. Lad os hjælpe dig med at ansøge om et kviklån online her, så du slipper for alt besværet.

Kviklån – et hurtigt lån med udbetaling i dag

Lånemægleren er din personlige låneformidler. Det er altså ikke os, der låner dig pengene, men derimod os, der hjælper med at finde den helt rigtige og billigste låneudbyder med de betingelser, der passer dig bedst.

Når du vil søge om et kviklån, er det eneste du skal gøre derfor, at udfylde ansøgningsformularen her på siden – og så er dit arbejde gjort. Herefter kontakter vi en række af vores samarbejdspartere for dig, så du på én gang kan få tilbud fra flere forskellige låneudbydere, og blot vælge den som du finder bedst til dine præferencer. Det er dog vigtigt at gøre opmærksom på, at vores tilbud ikke er bindende! Der er tale om, at vi indhenter en række personlige, men uforpligtende tilbud til dig fra vores samarbejdspartere. Du skal altså ikke nødvendigvis vælge at gå videre med nogen af disse tilbud, hvis ikke du finder det rette udbyder af dit kviklån.

Kviklån trods RKI

I forhold til at optage et kviklån får vi ofte spørgsmålet: ”Kan jeg søge om et kviklån, selvom jeg står registreret i RKI”. Svaret på denne spørgsmål er ”ja – det kan du godt”. Når du optager et kviklån skal du ikke stille med en sikkerhed. At du står registreret i RKI behøver derfor ikke at betyde, at du ikke kan optage en kviklån. Du skal dog stadig godkendes af vores samarbejdspartnere.

Information om kviklån:

1. Hurtigt lån – hurtig udbetaling!

2. Ofte et mindre lånebeløb.

3. Ingen sikkerhed.

4. Ikke formålsbestemt.

5. RKI ingen hindring.

Beregn dit kviklån

Udfyld ansøgning om kviklån her, og få svar på din ansøgning næsten med det samme. Vil du vide, hvad det koster, at tage et kviklån? Så benyt dig af vores låneberegner øverst på siden, der kan give dig et estimeret bud på, hvordan en eventuel finansiering af et kviklån kunne se ud for dig. I låneberegneren har du mulighed for at justere de to vektorer – henholdsvis lånebeløb og afdragstid – så det kommer til at passe med dine personlige præferencer.