Hvor mye vil du låne?

LÅNEBELØP:

-
+

LENGDE PÅ NEDBETALING:

-
+
 • Terminbeløp:2083 kr
 • Rente:291 kr
 • Månedsbetaling:2374 kr

Representativt låneeksempel: eff.rente 17,89%, 65.000 o/5 år, etabl.geb. 900, totalt 96.030.

 • slide-1

  Minilån fra 6,99%
  nom. rente.

  Det er gratis og helt
  uforpligtende at søge
  hos os!

 • slide-2

  Små lån kan give store glæder! Op til 100.000 kr.

  Sammenlign betingelser hos
  mange forskellige banker.

1

Søg nu

Det tager kun 2 minutter at udfylde vores ansøgning om lån uden sikkerhed.

Søg nu
2

Behandling

Vi behandler din ansøgning med det samme og giver dig tilbagemelding inden for 15 minutter.

Behandling
3

Penge på konto

Pengene udbetales direkte til din bankkonto uden nogen forsinkende mellemled.

Penge på konto

Et mindre lån til uforudsete udgifter – ansøg i dag!

Det sker til tider, at man som forbruger render ind i en række uforudsete udgifter: en tandlægeregning, reparation af bil eller lignende. Når det sker kan der være behov for at låne et mindre beløb, så udgiften er væk med det samme. Til det formål er et hurtigt minilån en optimal løsning.

Minilånet kaldes også et mikrolån. Uanset hvad du vælger at kalde det – minilån eller mikrolån – afslører navnet, hvilken type lån, der er tale om: et mindre lånebeløb.  Typisk bruges begrebet minilån, når der er tale om et lidt høje lånebeløb, end ved et mikrolån. Vilkårene for de to lånetyper er dog identiske.

Vi står klar til at hjælpe dig på vej mod det billigste minilån

Har du brug låne penge nu? Vi hjælper dig i ansøgningsprocessen, så du kan få det billigste minilån fra den lånegiver, som tilbyder de betingelser, der passer dig og dine behov bedst muligt. Et minilån eller et mikrolån er et lån uden sikkerhed, hvorfor der ikke er behov for, at du stiller sikkerhed i form af andre værdigenstande.

Vil du ansøge om en hurtigt minilån, så udfyld vores ansøgningsformular her på siden, og lad os hjælpe dig godt på vej. Vi formidler en genvej til vores mange samarbejdspartnere, der kan tilbyde dig mikrolån og minilån, så du slipper for alt besværet med bankerne. Hvis du ansøger om et minilån i dag, tager vi efterfølgende over med det samme og henter tilbud hjem til dig fra vores mange låneudbydere, så du er sikret det bedste tilbud på minilån og mikrolån.

Du bestemmer 100% selv, hvad pengene skal bruges til

Når du ansøger om et billigt minilån hos Lånemægleren, kan du være sikker på, at vi blander os helt udenom, hvad pengene skal bruges til. Vælger du et minilån eller et mikrolån gennem os, skal du derfor ikke forklare eller argumentere for dine begrundelser. Det eneste vi er interesserede i, er at indhente de bedste tilbud på minilån til dig, så du kan være sikker på at få et billigt minilån eller et billigt mikrolån så hurtigt som muligt, efter du har udfyldt vores ansøgningsskema.

Lånemægleren.dk er en veletableret formidlingsportal, der har stor erfaring med at sørge for de bedste lånebetingelser for vores kunder. Vi ved, at et minilån og et mikrolån ofte er penge, som vores kunder har brug for nu og her. Derfor bestræber vi os på at behandle vores kunders ansøgninger så hurtigt som muligt. Når du har udfyldt dine oplysninger her på siden, vil vi typisk være i stand til at behandle ansøgningen inden for ganske få timer, hvis ansøgningen er placeret inden for vores samarbejdspartnerens normale åbningstider. På den måde kan du se frem til, at minilånet eller mikrolånet bliver sat direkte ind på din konto i løbet af ganske kort tid.

Udfyld ansøgningsformularen i dag – og lad os gøre det besværlige arbejde for dig!