SMS lån – mobillån med det samme

Har du brug for at låne penge hurtigt? Har du en mobil? Og har du 2 minutter? Så har du alt, hvad du skal bruge for at få et SMS lån hurtigt uden krav om sikkerhed gennem Lånemægleren.dk. Det tager nemlig kun to minutter at udfylde dine oplysninger i vores ansøgningsformular, og når det er gjort, så skal du ikke bekymre dig om mere. Herefter tager vores kompetente medarbejdere nemlig over: de tager kampen med banken og forhandler de bedste tilbud på SMS lån med gode betingelser hjem til dig.

Hvad er et SMS lån?

Du kan tage et SMS lån, hvis du har behov for at låne en mindre sum penge hurtigt. Som navnet antyder, er der tale om et lån, der er så nemt og hurtigt, at det kan klares fra din mobiltelefon. Af samme grunde kaldes et SMS lån også for et mobillån. Det betyder, at du kan ansøge om et SMS lån lige nøjagtigt der, hvor du befinder dig, når du har behov for at låne penge. Det er altså ingen hindring, at du er på farten og væk fra hjemmefra, når behovet for et mobillån opstår. Så længe du har din Smartphone på dig og adgang til internettet, kan du låne penge til det, du har brug for – hvor og når du har brug for det. Faktisk foregår hele låneprocessen gennem SMS-korrespondance. Du ansøger på mobilen, vi behandler din ansøgning og giver dig derefter besked vedrørerende dine lånemuligheder over SMS. Nemt og bekvemt ikke?

Det kan blive endnu nemmere. Hvis du udfylder dine informationer i vores ansøgningsformular her på siden, så overtager vi processen derfra, så du ikke skal røre en finger eller tage kampen med banken. Vi klarer det hele for dig.

Brug din mobiltelefon og ansøg om et SMS lån nu ved at udfylde dine data her på siden. Så snart vi har modtaget din ansøgning, tager vi arbejdshandskerne på og sørger for at indhente tilbud fra forskellige af vores samarbejdspartnere, så du frit kan vælge det tilbud med de betingelser på et billigt SMS lån, der passer dig bedst muligt. Alle vores tilbud er naturligvis uforpligtende, hvilket vil sige, at du ikke forpligter dig til at tage imod nogen af dem, hvis du fortryder efter at have ansøgt eller ikke mener, det rigtige tilbud er blandt dem, du modtager fra os på SMS. Vælger du at takke ja til et af tilbuddene, vil du kunne se frem til at modtage dit mobillån inden for ganske kort til. Vi bestræber os på at behandle din ansøgning i løbet af 15 minutter inden for vores samarbejdspartneres normale åbningstider. Det vil sige, at du ofte vil have dit SMS lån i hænde meget hurtigt – typisk inden for ganske få timer.

Takker du ja til et af vores tilbud, vil der være behov for at underskrive lånepapirerne. Dette kan i langt de fleste tilfælde klares via. dit NemID, hvorefter SMS lånet overføres direkte til din bankkonto.

Et SMS lån uden sikkerhed til det, du mangler penge til

Et SMS lån uden sikkerhed betyder, at du ikke skal pantsætte dine andre værdigenstande for at optage mobillånet. Der er desuden heller ikke regler for, hvad du skal bruge mobillånet til, ligesom vi ikke forventer at få dette oplyst, når du ansøger gennem os. Lånebeløbet kan bruges til nøjagtigt det, du ønsker. Vi stiller ingen spørgsmål. Ønsker du at bruge SMS lånet til refinansiering af anden gæld, kan der dog være fordel i at oplyse os om dette, da din personlige økonomi – indtægt og øvrig gæld – vil blive taget med i betragtning, når vores samarbejdspartnere vurderer din ansøgning om et SMS lån.

Udfyld vores ansøgningsskema om et billigt SMS lån i dag, og lad os gøre arbejdet i forhold til at finde den bedste løsning for dig!