Ansøg om et privatlån uden sikkerhed i dag

Står du i en situation, hvor det er aktuelt for dig at låne penge nu og her? Så er et privatlån uden sikkerhed en god løsning for dig. Den typiske profil, der tager et privatlån, er en person, som har behov for at låne penge hurtigt, og som gerne vil betale lånet tilbage i løbet af en kort periode. Ved et privatlån er løbetiden nemlig oftest kort og renten forholdsvis høj. Skal du eksempelvis lægge et depositum for din nye bolig nu og her, mens din løn først går ind på kontoen til den første – ja, så kan et privatlån være en ideel løsning på dit problem. Du modtager pengene til depositummet med det samme, og kan betale pengene tilbage, når din løn går ind til den første.

Vælg et billigt privatlån online, hvis du har brug for penge med det samme og først kan selvfinansiere kort tid efter.

Lån penge til det, du har brug for – vi stiller ingen krav!

Optager du et privatlån uden sikkerhed gennem os, stiller vi ingen krav til, hvad pengene skal bruges til. Måske skal de bruges til førnævnte depositum, måske skal de bruge på en ny cykel eller måske noget helt tredje. Det er helt op til dig. Ansøger du gennem os, gør vi vores bedste for at finde det billigste privatlån til dig, men beder dig ikke oplyse, hvad du skal bruge privatlånet til.

Med et privatlån stilles der heller ikke krav til sikkerhed. Det vil sige, at du ikke skal stille med dine øvrige værdigenstande som garanti for tilbagebetalingen af lånet. Dine øvrige ejendele holdes 100% adskilt fra dit privatlån.

Flere valgmuligheder fra os = et billigere privatlån til dig

En af de helt store fordele ved at ansøge om et privatlån gennem os, frem for at gå direkte til din bank eller låneudbyder selv, er, at vi har mulighed for at hente mere end ét tilbud hjem til dig. Ved at udbyde din ansøgning til flere af vores samarbejdspartnere, skabes der konkurrence partnerne imellem, hvilket skaber bedre muligheder for et billigt privatlån til dig.

Når vi har modtaget din ansøgning, bestræber vi os på at behandle den i løbet af 15 minutter inden for vores banker og samarbejdspartneres normale åbningstider. De vurderer nu din ansøgning og sender derefter deres tilbud retur til os i løbet af få timer, hvis din ansøgning godkendes. Det vil altså sige, at du under normale omstændigheder vil kunne få behandlet og udbetalt dit privatlån direkte til din konto i løbet af ganske få timer.

FAQ – om privatlån online hos Lånemægleren:

Spørgsmål: Hvad er et privatlån?
Svar: Et privatlån er typisk et lån uden sikkerhed, som en person kan optage, hvis denne har et behov for at låne penge hurtigt. Privatlånet har typisk en høj rente og dermed en kort løbetid, hvorfor personen gerne skal have mulighed for at betale privatlånet tilbage hurtigt.

Spørgsmål: Hvad koster det at tage et privatlån?
Svar: Prisen på et privatlån afhænger af dine præferencer i forhold til lånebeløb og afbetalingsperiode. Er du interesseret i et estimeret bud på, hvordan en eventuel finansiering af et privatlån kunne se ud for dig, så brug vores privatlån beregner øverst på denne side, og beregn privatlån ved at trække de to variabler hen på dine ønskede lånebetingelser.

Spørgsmål: Har jeg mulighed for at ansøge om et privatlån trods RKI?
Svar: Ja. I modsætning til mange øvrige låneudbydere kigger vi hos Lånemægleren ikke på dine tidligere økonomiske problemer. Der er dog stadig nogle forbehold i forhold til at optage et privatlån gennem Lånemægleren.dk. Vi vurderer nemlig din økonomi, som den ser ud nu og som den efter vores overbevisning kommer til at se ud fremadrette, når du skal betale af på dit privatlån. Har du tidligere haft økonomiske problemer eller står du registreret i RKI, er det derfor ingen hindring i forhold til at tage et privatlån, så længe din nuværende økonomiske situation ser fornuftig ud.

Spørgsmål: Hvor kan jeg finde det billigste privatlån?
Svar: Det er ikke nogen hemmelighed, at man oftest kan forhandle den bedste pris hjem på et givent produkt, hvis der er konkurrence inden for feltet. Det samme gælder naturligvis, når du ønsker at optage et privatlån. Derfor har du som kunde stor fordel i at lade Lånemægleren håndtere din låneansøgning, så vi kan formidle den videre til flere forskellige låneudbydere, skabe konkurrence inden for feltet og forhandle det bedste privatlån hjem til dig.

Ansøg nu → få dit privatlån sat direkte ind på din konto i løbet at få timer!